Computers PDF Print E-mail

Djanie.com levert vele diensten op het gebied van computerreparaties en automatisering. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Computerreparaties
Dit kan op lokatie bij u thuis of u brengt de hardware naar ons toe. Bel of mail voor informatie. Vaak kan aan de hand van de omschrijving van de problemen al een prijsopgave worden gedaan. Lukt dat niet dan wordt na onderzoek van de problemen eerst een offerte gedaan.
Djanie.com komt uiteraard ook bij u aan huis. Deze dienst is mogelijk in Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe. Neem contact op voor meer informatie.

Bouwen en/of aanpassen van computersystemen
Wilt u graag uw bestaande systeem opwaarderen, maar u ziet het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem. Wij bouwen compleet nieuwe systemen of passen desgewenst uw huidige systeem aan. Nieuwe systemen worden indien gewenst thuis aangesloten.
Veel mensen kopen nieuwe systemen terwijl hun huidige systeem met wat aanpassingen nog best een jaartje of twee kunnen draaien. Neem dus gerust contact met ons op, om een vrijblijvend advies te vragen. Uiteraard kunt u ook nieuwe systemen bij ons bestellen tegen concurrerende prijzen.

Internetaansluiting installeren
U wilt graag gebruik maken van internet, maar het lukt u niet om alles aan te sluiten? Wij installeren alles voor u. Vanaf de telefoonaansluiting tot de kabel in uw PC. Ook draadloos internet is geen probleem. Wij stellen uw draadloze modem zo in, dat u met een veilig gevoel kunt internetten.

 

 
RocketTheme Joomla Templates